UE Sant Cugat Vermell – Sisvial CB Balaguer

UE SANT CUGAT VERMELL “72”

SISVIAL CB BALAGUER A  “75”

Segona victòria consecutiva pel Sisvial Balaguer

El Sisvial Balaguer va aconseguir la seva segona victòria consecutiva, aquest cop a la difícil pista de la UE Sant Cugat. Una pista on aquest equip perdrà pocs partits durant la temporada.

Les coses van començar molt bé pels balaguerins, on una bona defensa i una molt bona circulació de pilota, juntament amb un gran encert de cara cistella, propiciava que aquests agafessin un important avantatge al marcador a la fi del 1r quart, 14-35.

El segon quart ja va ser més igualat, però el Balaguer seguia empenyent arribant a la mitja part amb el resultat 29-51, més 22 punts d’avantatge.

A la represa les coses van canviar, i una millor defensa dels locals i més encert de cara a cistella, posava entre les cordes un Balaguer que lluitava per mantenir l’avantatge al marcador, 53-66 a la fi del 3r quart.

L’últim quart de partit, els locals van apretar molt en defensa i els Balaguerins anaven perdent l’avantatge aconseguit a la primera part, degut a alguns errors i precipitació en atac . Quan semblava que el Sant Cugat donaria la volta al marcador, els balaguerins no van deixar de lluitar i un últim atac a falta de 15 segons quan tan sols era d’un punt la diferència al marcador,  donava la victòria al Sisvial per 72 a 75.

La pròxima jornada  el Balaguer descansa i tornarà a jugar el 3 de desembre a la pista del CB. Alpicat, derbi de la categoria.