Cudós Consultors CB Balaguer – CB Cornellà

Cudós Consultors CB Balaguer 57-59 CB Cornellà

Quarta jornada de competició oficial amb la visita del CB Cornellà al Primer d’Octubre, després d’una setmana estranya i un context complicat, es preveia un partit complicat, amb molts dubtes i probablement amb una manca de preparació.

Els primers compassos de partit, i fins la mitja part, van ser un intercanvi constant de punts, on la defensa local presentava massa errors per tal de poder marxar al marcador, al descans el marcador era favorable a les visitants per dos punts, va ser a la represa que el Cornellà pujaria les línies defensives, i va fer que el Balaguer tingués problemes per atacar, sovint descentrades, les locals encaixarien un parcial de 7-20 en els primers 12 minuts de la segona part, que complicaria molt les coses. A manca de sis minuts la reacció del Balaguer va arribar, i malgrat creure en la remuntada, les grana es van quedar a dos punts de poder capgirar el partit.

La setmana vinent visitem la pista del Reus Ploms, equip que ocupa la tercera posició de la taula i que és un dels favorits a ocupar les posicions capdavanteres. Caldrà una reacció de l’equip per tal de poder afrontar el partit amb garanties i mirar de trencar així la ratxa de dues derrotes consecutives.