English With John CB Balaguer – CENG Ros

CB BALAGUER: INFANTIL FEMENÍ BLAU ENGLISH WITH JOHN 58 – 51 CENG ROS

Quart  partit de lliga i aquest cop toca jugar contra Ceng Ros un equip que ens vam trobar a les fases i no cam poder superar.

Iniciem el partit amb molt nervis, molt desencert i sense jugar com sabem; davant ens trobem unes rivals amb molt encert de cara a cistella. Comencem fluixes en defensa i amb poc encert de cara a cistella acabant la primera part amb un menys 9.

En la mitja part parlem i reconeixem que ens hem d’esforçar molt més així que sortim a per totes i els fem un parcial de 24-8 a favor nostre. La gran intensitat en defensa ens fa recuperar pilotes i això ens ajuda a tenir un millor atac i poder aconseguir molts contraatacs.

Acabem el partit amb una gran i merescuda victòria, una victòria que ens dóna alegria, és una recompensa al treball ben fet.

Mil gràcies pel sobreesforç d’aquest partit i aquest cop no hi ha hagut  llàgrimes sinó alegria, salts i xivarri pels vestidors, felicitats noies!!!

Gràcies a totes les nenes per l’esforç i als papes, mames, padrines i germans/es que ens vau acompanyar i no vau parar d’animar en cap moment i que aquesta victòria també és una mica vostra.