Semifinal: CB Lleida – Celler de l’Arnau CB Balaguer

temp2013-2014 10 20131106 1501792223

temp2013-2014 10 20131106 1501792223CB Lleida 30- Celler de l’Arnau CB Balaguer 56

Importantíssima victòria del C.B.Balaguer en el partit d’anada de semifinals davant el C.B.Lleida.

El partit va començar amb molts nervis a pista. Nervis que feien que ens precipitéssim i féssim males lectures en atac. Encara així, els també constants errors de les locals ens deixaven marxar al descans amb una avantatge de 7 punts.

Un gran tercer quart mantenint el gran ritme de joc i aprofitant la desgana de les locals, van fer que el partit quedés sentenciat amb un contundent 3-20. Resultat que ens donava l’energia necessària per seguir lluitant al màxim fins al final i emportar-nos la merescuda victòria.

Felicitar a l’equip per la gran feina feta. I animar-les a seguir treballant ja que ens queda molt per fer! Endavant!