J12: CB Balaguer – CENG

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB Balaguer’99 B 35 CENG 71

Partit complicat el disputat aquest dissabte passat, doncs encaràvem el partit ja només amb 7 jugadors, alguns d’ells amb molèsties abans de començar a jugar.

Al 1r quart vam aguantar molt bé al rival, jugant molt bé nosaltres tot i que fallàvem algunes cistelles fàcils que ens haguessin permés lluitar més el resultat. Al 2n quart però, els visitants van prémer l’accelerador i van aconseguir arribar a la mitja part ja amb una renda de 23 punts. Allí nosaltres ja havíem perdut dos jugadors per lesió, i ens quedava encarar tota la 2a part amb només 5 nois.

Dit això vam intentar arribar al final del partit com vam poder, vam ficar-nos a defensar en zona per minimitzar el desgast dels jugadors i intentar arribar al menys a acabar el partit. Al començar l’últim quart el Roger Companys va fer la 5a falta que ens va obligar a treure a l’Adrià lesionat a pista, que jugava literalment caminant, i poc després era el Florin qui feia la 5a, però vam preferir acabar amb 4 jugadors que treure a l’Oriol, també lesionat, a pista.

Així doncs, poc bàsquet el que vam poder oferir, però si molta entrega i resistència, doncs tot i les adversitats, l’últim quart va ser al que vam aconseguir millor parcial, amb un 9-10 desfavorable.