J27: CB Balaguer – Remacat SA Súria

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 62 – REMACAT SA SURIA 71

Els nois de Balaguer rebien al penúltim classificat, però amb opcions aquests de sortir de la zona de descens directe, i el Balaguer d’assegurar la seva salvació quasi matemàtica. Però el partit fou de tot menys tranquil.

A la primera meitat, els problemes en el rebot defensiu dels nois de Balaguer va fer que els visitants agafessin molts ànims i es veiessin amb moltes possibilitats d’endur-se el partit, així es va arribar al descans amb un desfavorable 26 a 32.

A la represa, els balaguerins van intentar atansar-se al marcador, millorant en la defensa i el rebot, però els nois de Súria es resistien a donar el braç a tòrcer, i seguien lluitant molt pel rebot, i sobretot en la defensa dels interiors del Balaguer, que és on els locals poden fer més mal.

En els dos últims minuts del partit, amb tot obert, el major encert en les decisions d’atac del visitants, va fer que aquests s’endugueren la victòria final, deixant als balaguerins encara en la zona de perill, i amb el regust d’un partit per oblidar.

Tot i la derrota, els nois de Balaguer segueixen depenent d’ells mateixos per sortir de la zona de perill.