J12: Natural Optics C. B. Balaguer – C. B. Torregrossa

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736Natural Optics C. B. Balaguer 48 – C. B. Torregrossa 36

Nova victòria de l’infantil femení del C. B. Balaguer al campionat territorial, el passat dissabte al matí contra el C. B. Torregrossa.

El partit es preveia molt igualat, tenint en compte el precedent de la primera volta a Torregrossa, victòria local per tres punts de diferència als últims instants.

Degut a la importància del matx, les jugadores balaguerines van sortir molt sòlides en defensa i sense cometre errors, això els va permetre poder córrer amb facilitat i anotar de forma fàcil davant un equip visitant que es va veure superat en els primers minuts de partit. S’arribava a la mitja part amb un avantatge de 8 punts.

Després del descans, el Torregrossa va ficar tota la llenya al foc i va aconseguir retallar distàncies, mentrestant, les locals acusaven el cansament a causa de les baixes, però després revifaven i tornaven a augmentar la distància al marcador. Malgrat els moments puntuals de nervis i sofriment, es van treure les forces d’on es va poder i el partit es va acabar amb un resultat favorable de 48 – 36.

Encara falten dos partits per acabar la lliga, però ja estem matemàticament classificades per jugar la final a 4, tot una recompensa merescuda pel treball realitzat per les jugadores.