Semifinal: CB Balaguer – Sedis CLOUSTEK

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB BALAGUER “98” A 77 SEDIS CLOUSTEK 38

Som on volíem ser, a la final a 4

Final a 4 campionat territorial cadet masculí al camp del Sicoris el primer classificat de la fase regular.

Semifinal A, diumenge 18 de maig a les 11,00 hores, SICORIS (84) – CB CERVERA MOBEL LINEA (40), victòria clara del Sicoris, primer finalista per mèrits propis.

Semifinal B, diumenge 18 de maig a les 12,30 hores, CB BALAGUER 98 A (77) – SEDIS CLOUSTEK (38), victòria clara del Cb Balaguer, segon finalista també per mèrits propis.

Resultats clars i contundents de les dues semifinals, les dos amb el mateix inici i el mateix final, inici de tanteig i final dominat per els dos finalistes, SICORIS I BALAGUER.

Però anem pel tema que ens ocupa, la segona semifinal, BALAGUER – SEDIS, el Balaguer amb tots els efectius (7 cadets i 3 infantils), el Sedis, segons el seu entrenador, una mica mancat d’efectius (el seu jugador franquícia lesionat, un pivot de 2m).

Comencem el partit amb una barreja d’il·lusió i nervis, que pas a pas hem anat superant.

El primer quart amb el marcador de 18-11 pels de Balaguer, ha estat lo comentat anteriorment tot i que des de l’inicií els jugadors del Balaguer han anat prenen lleugeres avantatges.

El segon quart amb el marcador de 12-09 pels nois de Balaguer , una mica travat però el Balaguer es sentia dominador.

Mitja part parcial de 30-20 Balaguer, nervis però moltes ganes de resoldre el partit, sortim amb quatre consignes i a veure que passa.

Tercer quart marcador de 26-13 Balaguer, partit trencat difinitivament amb una molt bona defensa amb ajudes i canvis, quasi perfecte.

Quart període marcador de 21-05 Balaguer, una alegria immensa pels nois de Balaguer i una agonia total pels nois de la Seu.

Som a la final, objectiu aconseguit, som-hi!, a veure que passa, les ganes i son, som conscients que davant hi ha un molt bon equip el Sicoris, en els enfrontaments particulars una victòria per cadascun, els dos hem guanyat el partit de casa, ells mes clar que nosaltres.