Final: Sicoris – CB Balaguer

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

SICORIS 69 CB BALAGUER 78

Balaguer CAMPIÓ!!

Dinar molt curt, hem acabat de jugar a les 14,30 hores (dutxa inclosa) i a les 17,00 la final, la relaxació molt curta, però a il·lusió no ens guanya ningú.

Si al mati hi havia nervis a la tarda molts mes, tot i això al moment de l’escalfament la cosa a canviat totalment, relaxats amb ganes de jugar entre ells, resumin molt bona sintonia. El partit el podíem guanyar o perdre, però estaven be.

Comença el partit primer període parcial de 22-14 pel Sicoris, els nois del Sicoris ens castigaven amb una defensa pressionant ratllant i en molts moments sobrepassant lo permès pel reglament. El Balaguer una mica incòmode davant la pressió i sobre tot donant segones i terceres opcions de tir (no agafàvem cap rebot), després d’un temps mort passem a defensa zona 2-3 i controlem una mica el rebot.

Segon període parcial de 17-17, empat, el Balaguer continua amb la seva zona i el Sicoris amb la seva pressió, una tècnica (merescuda) a l’entrenador del Balaguer, ha equilibrat el tema faltes, fins al moment l’equip que pressionava era el que menys faltes tenia, ni recuperem ni se’ns en van al marcador.

Mitja part marcador 39-31 Sicoris, fem una xerradeta, queda temps, cal millorar algun aspecte defensiu i sobre tot el rebot, tornem a pista amb ganes, no ens donem per vençut, els i posarem les coses difícils, era el cric de “gerra”.

Tercer període parcial de 13-12 Sicoris, tornem a individual, el Sicoris igual, es sentien guanyadors, després de temps mort hem provat un altre cop la zona 2-3 però no ens a donat el resultat que volíem. Queda temps, però cada cop menys.

Quart període parcial de 12-21 Balaguer, ells igual amb alguna variant zonal , i el Balaguer a provat una zona 1-3-1, que aquest cop a donat el fruit desitjat, no la sabien atacar, tot i que els nois del Balaguer l’han defensat molt be. Minut 40 de partit queden 7 segon i el Balaguer te la pilota i el marcador esta empatat a 64 punts, fem una jugada que ens surt però l’àrbitre no te la força suficient per xiular la falta que existia. A la prorroga, 5 minuts de regal.

Prorroga parcial de 05-14 Balaguer, la zona continua fen molt de mal al Sicoris, els jugadors amb rampes a les cames, estem cansats uns i els altres, agafem distancia minut 14 (4 del temps afegit) el Balaguer domina el marcador per 66-71, estem a tocar del nostre objectiu, fem un últim minut meravellós parcial de 0-7 marcador 66-78, un últim triple del Sicoris deixa el marcador 69-78 i sense temps per res mes queda el marcador definitiu de 69-78.

El Balaguer digne campió de la fina a 4 davant un molt bon equip el Sicoris.

Cal dir que l’empenta dels aficionats del Balaguer (molt nombrosos) ha esta determinant per poder aconseguir aquest títol.

Gracies a tots, aficionats i jugadors, he xalat com feia temps que no xalava.

Com no, també menció especial als nostres contrincants, ells ens han fet millors. Farem menció també especial a la feina dels arbitres, feina feixuga, gracies per xiular-nos cada cap de setmana.

No puc acabar aquesta crònica sense felicitar a aquest grup de 10 jugadors (7 cadets i 3 infantils), sou uns autèntics cracs, campions, Albert, Gerard, Joan F, Marc, Francesc, Xavier B, Xavier R, Pol, Joan B i Florin, MOLTES MOLTES MOLTISSIMES FELICITATS.