7 i 8 de Juny – 46a edició de les 24 hores de Bàsquet

7 i 8 de Juny – 46a edició de les 24 hores de Bàsquet

cartell4624horesBalaguer

cartell4624horesBalaguer

El Club Bàsquet Balaguer vol presentar la celebració de la 46a edició de les 24 hores de bàsquet que tindran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juny. Durant el dissabte es començaran les activitats de competició de les categories de formació i serà cap a la tarda/vespre quan comenci la competició sènior.

El diumenge al matí està previst que es juguin les fases finals. Els partits es jugaran ininterrompudament al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer (C/ Urgell, 100).

L’horari dels partits es facilitarà abans als equips i clubs inscrits i l’organització es reserva també el divendres 6 de juny a la tarda per programar activitats paral·leles o possibles fases prèvies, en cas que hi hagi un excedent d’equips inscrits.

Aquesta competició referent del bàsquet lleidatà i cita ineludible en el calendari dels finals de temporada està oberta a totes les edats, tant en femení com en masculí.

Per qualsevol tipus de dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@cbbalaguer.com, trucant al telèfon del coordinador 687484448, contactant a través del fax 973450425 o a les mateixes oficines del club.

Es prega als interessats que ens retornin els fulls d’inscripció que s’adjunten a la notícia omplerts a info@cbbalaguer.com o bé per fax abans del 2 de juny.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − sixteen =