7 i 8 de Juny – 46a edició de les 24 hores de Bàsquet

7 i 8 de Juny – 46a edició de les 24 hores de Bàsquet

26/05/2014 Sin categoría 0
cartell4624horesBalaguer

cartell4624horesBalaguer

El Club Bàsquet Balaguer vol presentar la celebració de la 46a edició de les 24 hores de bàsquet que tindran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juny. Durant el dissabte es començaran les activitats de competició de les categories de formació i serà cap a la tarda/vespre quan comenci la competició sènior.

El diumenge al matí està previst que es juguin les fases finals. Els partits es jugaran ininterrompudament al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer (C/ Urgell, 100).

L’horari dels partits es facilitarà abans als equips i clubs inscrits i l’organització es reserva també el divendres 6 de juny a la tarda per programar activitats paral·leles o possibles fases prèvies, en cas que hi hagi un excedent d’equips inscrits.

Aquesta competició referent del bàsquet lleidatà i cita ineludible en el calendari dels finals de temporada està oberta a totes les edats, tant en femení com en masculí.

Per qualsevol tipus de dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@cbbalaguer.com, trucant al telèfon del coordinador 687484448, contactant a través del fax 973450425 o a les mateixes oficines del club.

Es prega als interessats que ens retornin els fulls d’inscripció que s’adjunten a la notícia omplerts a info@cbbalaguer.com o bé per fax abans del 2 de juny.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *