Natural Optics CB Balaguer – Infantil Masculí

Natural Optics CB Balaguer – Infantil Masculí

L’infantil masculí és un equip plagat de nous jugadors que es sumen al club aquest any, la temporada acaba de començar, però ells ja són una pinya. Les ganes i la il·lusió els caracteritzen i així ho demostren cada partit.

 

Entrenadors/es: Jero Martínez i Albert Domingo

Jero, com és el teu equip? És un equip amb molts jugadors nous al club. Alguns provenen del Vedruna i altres del CENG Artesa de Segre. Per tant és un equip que encara s’estan coneixent entre ells dins i fora de la pista. Tot i això es porten molt bé entre ells, són tots jugadors amb moltes ganes i il·lusió, i això facilita molt el treball als entrenaments.

Quins objectius us heu marcat aquesta temporada? A trets generals, molt èmfasi en el control de pilota i l’ús del bot, i a nivell tàctic aprendre a jugar amb cert ordre i aprofitar millor els espais.

Què és el millor d’entrenar al CB Balaguer? La sensació de “família” que hi ha entre tots els que el formem: jugadors, famílies, entrenadors, junta directiva… Notes que hi ha un recolzament per part de tothom en allò que es fa.

Què n’espereu dels jugadors que formen part de l’equip? Espero que les ganes que hi fiquen ara durin tota la temporada. A partir d’aquí els objectius que ens anem marcant a nivell de joc segur que s’aniran complint.

Quina és la teva millor experiència com a entrenador/a? L’únic any que he entrenat fora del club, perquè em va servir especialment per veure tot el que tenim aquí.

 

Un entrenador: Phil Jackson

Viatjaries amb l’equip a: On ells m’hi volguessin portar. Algun torneig a prop de la platja estaria bé, per exemple.

Un somni: Escoltar l’himne de Catalunya en uns Jocs Olímpics.

Equip professional preferit: Barça i Los Angeles Lakers.

 

Biel Castellarnau

Com és l’ambient dins del vestidor? Normalment és molt bo, als partits i als entrenaments. Sempre estem fent bronmes, tenim algun bromista a l’equip (que no direm el nom) que per exemple ens tira aigua freda de l’aixeta quan ens estem dutxant.

Parla’ns dels teus entrenadors… Generalment tots els que he tingut han sigut molt bons, perquè tots em feien jugar força als partits. Als entrenaments no cridaven massa, i si s’enfadaven ho feien amb raó, per això m’agraden.

Què és el millor de jugar al CB Balaguer? Doncs que és l’equip de la meva ciutat i ho tinc molt a prop de casa. A més és on hi tinc molts dels meus amics.

Què n’esperes d’aquesta temporada? M’agradaria poder quedar primers de la lliga.

Quina és la teva millor experiència com a jugador/a?  Aquesta temporada, quan al primer partit que vam jugar vaig aconseguir per fi anotar el meu primer triple en un partit oficial.

 

Un jugador professional: Marc Gasol

Un jugador/a del Sènior A: Jero

Viatjaries amb l’equip a: A Nova York.

Un somni: Conèixer als germans Gasol.

Equip professional preferit: El Joventut de Badalona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten − 2 =