J7: CB Ciutat Vella – CB Balaguer

CB Ciutat Vella B 59 – 61 CB Balaguer A

Setena jornada de lliga per al C.B.Balaguer, i segona victòria de la temporada, i aquest cop com a visitant, en una molt meritòria fita contra el que era el líder de la categoria. Tot i la victòria, el partit no va ser ni molt menys gens fàcil. El Balaguer, va sortir concentrat, però no els hi va acompanyar l’encert de cara a cistella, fent només 4 punts en els primers 10 minuts. Tot i així, no van perdre la cara al partit, i era qüestió de temps que les coses poguessin sortir bé, i sí, el segon quart va ser per emmarcar, amb un 10 a 25, els de la Noguera li van donar la volta al partit, arribant amb avantatge al marcador al descans. A la represa, les coses van seguir de la mateixa manera, fins i tot el Balaguer va ampliar diferencies en el marcador, amb una molt bona defensa i un joc ofensiu molt vistós. Però, ningú havia dit que això seria fàcil, i es que jugar a la pista del líder de la lliga, comportaria patir i suar per endur-se la victòria, i així va ser, ja que els locals no es van rendir i van tirar d’ofici per arribar a un final d’infart, on les defenses eren la prioritat, i el Balaguer va respondre amb la millor de les cares per aconseguir una molt merescuda i meritòria victòria.