J7: Basket Almeda – Gamma Farré CB Balageur

Basket Almeda 1 53 – 51 Gamma Farré CB Balaguer

Derrota ajustada del júniors a la pista de líder imbatut de la categoria.

Molt bon partit del balaguerins que van començar molt posats al partit, això no va evitar que comencéssim el primer període perdent 15-8, l’agressivitat en l’inici dels locals va fer que marxessin lleugerament en el marcador. Al segon quart el domini ja va ser per els de la Noguera que van jugar el seu partit amb molta intensitat i encert, seguíem patint la dura defensa local amb pèrdues de pilota que mantenien als locals en el partit.

Finalment vam arribar al últims 2 minuts amb el marcador ajustat però un cop més aquesta temporada la inexperiència i la tendresa en moments delicats va passar factura. Em de aprendre d’aquests errors per tal de ser més competitius. El primer objectiu de la temporada ser competitius contra qualsevol equip de moment l’anem complint, esperem que aquesta falta d’experiència no eviti que sumem partits que mereixem guanyar. Molt content per l’actitud de tots els jugadors i de l’esforç si seguim així sumarem.