J5: CB Almenar – Natural Optics CB Balaguer

CB Almenar 64 – 46 Natural Optics CB Balaguer

Tot i el resultat, bon treball dels nostres en el desplaçament a Almenar. D’entrada només 8 jugadors van poder anar a jugar, i conseqüentment hi havia menys rotacions per a tots.

El partit va començar molt ajustat per tots dos costats, bon encert exterior dels de Balaguer, i els d’Almenar carregant molt bé al rebot que els hi donava segones i terceres opcions per anotar. Durant tot l’encontre, cap dels dos equips va aconseguir desenganxar-se clarament del marcador, arribant com a màxim a diferències de 4-5 punts. Tots dos equips jugaven a un bon ritme i amb defenses tot el camp.

A partir del 5è període es va començar a notar la falta de forces per tots dos costats, doncs cap equip va continuar amb la defensa pressionant i tots dos ho feien esperant al seu terreny. Tot i així, igualtat fins a l’entrada de l’últim període. Faltant 5 minuts el marcador era de 44-42 a favor dels locals, però els visitants (amb menys rotacions) estaven esgotats i van veure com l’Almenar els hi feia una cistella rere l’altra amb més aviat poca oposició degut al lògic desgast. Parcial de 20-4 pels locals en només 5 minuts, que fa justícia a la igualtat viscuda durant tot el partit.

La setmana que ve comencem la 2a volta amb el desplaçament a Torà.