J5: CB Torregrossa – CB Balaguer

CB TORREGROSSA 72 – 21 CB BALAGUER

Avui tant sols hi havia un equip al camp del Torregrossa, el Torregrossa l’altre el Balaguer ha començat la “castanyada” abans d’hora. Nefasta actuació de l’equip de Balaguer, lents, acoquinats, sense idees i amb molta por, “HALLOWEEN”.

L’equip local contundent, amb les idees clares, jugadors “grans”, forts al rebot, pressionant i corrent el contraatac, ens han passat per sobre. Felicitats Torregrossa.

El primer quart amb un parcial de 17 – 9 ha estat l’únic que el Balaguer ha competit durant tres minuts (del minut 7 al minut 10).

Segon període parcial de 31 – 8 desastrós, pitjor impossible.

Mitja part parcial de 48 – 17 lamentable l’actuació del Balaguer aquesta primera part, fem la xerradeta, intentem oblidar el marcador (contundent), comentem que pitjor no ho podem fer, per tant o podem igualar o millorar, els ànims estan “fotuts” però cal intentar-ho.

Tercer quart parcial de 16 – 4 igual que a la primera part, avui res de res.

Quart període parcial de 8 – 0 tanquen el marcador al minut 2 d’aquest quart, res a dir.

Partit per oblidar, treballarem perquè al partit de tornada a casa contra el Torregrossa els pugem donar un ensurt en forma de victòria, difícil però “NO” impossible, treballant tot es possible.

La setmana que ve contra Vallfogona de Balaguer al seu camp a les 16,30 hores del dissabte 07/11/2015, si mirem el marcador del primer partit te que ser fàcil, dissabte un cop finalitzat el partit veurem com ho hem fet.