Mini Masculí Blau

Mini Masculí Blau

26/10/2015 Sin categoría 0

Us presentem el nostre mini de primer any, en el seu primer any de competició els nostres cracks van mostrant cada partit moltes ganes de millorar i d’aprendre en el món del bàsquet, són els primers passos dels que seran uns grans jugadors!

 

Entrenadora: Cristina Andrés Rabasa 

Com és el teu equip? Tots els jugadors menys 2 que són preminis, són minis de primer any. Han començat aquest any a competir, ja què fins ara feien exclusivament trobades. Hi ha bastanta diferència de nivell entre uns i altres, mai havien jugat junts per això encara van una mica perduts en alguns dels aspectes del joc, tot i que alguns entre ells tenen més afinitat i a l’hora de jugar s’entenen més. Tècnicament no ho fan malament, falta polir alguns detalls però la tècnica és correcta. A nivell d’equip, falten entrenaments per poder cohesionar-los i que s’entenguin entre tots.

Quins objectius us heu marcat aquesta temporada? La cohesió d’equip, que millorin tècnicament i sobretot que s’ho passin bé a l’hora de jugar partits.

Què és el millor d’entrenar al CB Balaguer? És un club que es preocupa tant pels seus entrenadors com pels seus jugadors, transmet confiança i des del primer moment que m’he sentit com a casa meva.

Què n’esperes dels jugadors que formen part de l’equip? Que millorin tècnicament cadascun i que siguin millors jugadors que a principi de temporada. Però el més important que gaudeixin jugant a bàsquet.

Quina és la teva millor experiència com a entrenadora? Mai havia portat cap equip fins aquest any, però aquest estiu he estat 1 setmana fent d’entrenadora a un campus a França. Allà m’estrenava, i l’últim dia cada entrenador tenia un equip i vam fer 5c5. A mi em van tocar els petits, vam guanyar els 3 partits disputats. A banda d’haver guanyat, crec que els hi vaig poder transmetre alguna cosa i per mi això es molt important.

 

          Un entrenador: Jaume Tomás

          Viatjaries amb l’equip a: Andorra

          Un somni: Ser la preparadora física d’algun equip professional de bàsquet

          Equip professional preferit: Morabanc Andorra

 

 

Marc Sol

Com és l’ambient dins del vestidor? Molt bo ,ens ho passem molt bé i ens coneixem tots.

Parla’ns dels teus entrenadors… He tingut a la Lucía,  a la Susana i ara a la Cristina. Son molt simpàtiques i ens ensenyen moltes tècniques per jugar el millor que puguem i en saben molt.

Què és el millor de jugar al CB Balaguer? Que he après a jugar a bàsquet en un dels millors clubs que conec.

Què n’esperes d’aquesta temporada? Poder guanyar algun partit i sobretot passar-nos-ho molt bé i aprendre molt.

Quina és la teva millor experiència com a jugador? Poder jugar amb nens que no conec d’altres ciutats.

 

          Un jugador professional: Pau Gasol

          Un jugador/a del Senior A: Lucía.

          Viatjaries amb l’equip a: a Estats Units

          Un somni: Guanyar un partit.

          Equip professional preferit: Barça de bàsquet.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *