Mini Masculí Blau

Mini Masculí Blau

Us presentem el nostre mini de primer any, en el seu primer any de competició els nostres cracks van mostrant cada partit moltes ganes de millorar i d’aprendre en el món del bàsquet, són els primers passos dels que seran uns grans jugadors!

 

Entrenadora: Cristina Andrés Rabasa 

Com és el teu equip? Tots els jugadors menys 2 que són preminis, són minis de primer any. Han començat aquest any a competir, ja què fins ara feien exclusivament trobades. Hi ha bastanta diferència de nivell entre uns i altres, mai havien jugat junts per això encara van una mica perduts en alguns dels aspectes del joc, tot i que alguns entre ells tenen més afinitat i a l’hora de jugar s’entenen més. Tècnicament no ho fan malament, falta polir alguns detalls però la tècnica és correcta. A nivell d’equip, falten entrenaments per poder cohesionar-los i que s’entenguin entre tots.

Quins objectius us heu marcat aquesta temporada? La cohesió d’equip, que millorin tècnicament i sobretot que s’ho passin bé a l’hora de jugar partits.

Què és el millor d’entrenar al CB Balaguer? És un club que es preocupa tant pels seus entrenadors com pels seus jugadors, transmet confiança i des del primer moment que m’he sentit com a casa meva.

Què n’esperes dels jugadors que formen part de l’equip? Que millorin tècnicament cadascun i que siguin millors jugadors que a principi de temporada. Però el més important que gaudeixin jugant a bàsquet.

Quina és la teva millor experiència com a entrenadora? Mai havia portat cap equip fins aquest any, però aquest estiu he estat 1 setmana fent d’entrenadora a un campus a França. Allà m’estrenava, i l’últim dia cada entrenador tenia un equip i vam fer 5c5. A mi em van tocar els petits, vam guanyar els 3 partits disputats. A banda d’haver guanyat, crec que els hi vaig poder transmetre alguna cosa i per mi això es molt important.

 

          Un entrenador: Jaume Tomás

          Viatjaries amb l’equip a: Andorra

          Un somni: Ser la preparadora física d’algun equip professional de bàsquet

          Equip professional preferit: Morabanc Andorra

 

 

Marc Sol

Com és l’ambient dins del vestidor? Molt bo ,ens ho passem molt bé i ens coneixem tots.

Parla’ns dels teus entrenadors… He tingut a la Lucía,  a la Susana i ara a la Cristina. Son molt simpàtiques i ens ensenyen moltes tècniques per jugar el millor que puguem i en saben molt.

Què és el millor de jugar al CB Balaguer? Que he après a jugar a bàsquet en un dels millors clubs que conec.

Què n’esperes d’aquesta temporada? Poder guanyar algun partit i sobretot passar-nos-ho molt bé i aprendre molt.

Quina és la teva millor experiència com a jugador? Poder jugar amb nens que no conec d’altres ciutats.

 

          Un jugador professional: Pau Gasol

          Un jugador/a del Senior A: Lucía.

          Viatjaries amb l’equip a: a Estats Units

          Un somni: Guanyar un partit.

          Equip professional preferit: Barça de bàsquet.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − nine =