J6: CB Balaguer – CE Maristes Montserrat

CB Balaguer B 67 – 49 CE Maristes Montserrat

Partit corresponent a la sexta jornada, on teniem que despertar tant perque jugàvem a casa com perque teníem que oblidar la dura derrota de la setmana passada. Si es cert que vam sortir adormits i sense cap encert en atac encara que en defensa aguantàvem el resultat primer i segon quart igualats i al descans diferencia de -2 a favor dels visitants. Sortida de vestidors i avui si que hem fet un gran tercer quart on la pilota a circulat hem generat contraatacs i per fi la pilota ha volgut entrar i aixi tot es mes fàcil. Parcial de +20 en els dos últims quarts. Ara despres de sis partits i anar 4-2 em puc fer una reflexió: solventem els partits contra equips d’un nivell semblant al nostre però hem de saber guanyar als equips de dalt si volem fer una gran temporada, no serà fàcil però confio cegament en aquest grup on crec que a partir d’ara recuperant efectius tant fisicament com mentalment serem l’equip revelació. FELICITATS NOIS¡¡¡¡¡