J4: CB Balaguer – CB Cappont

CB BALAGUER   63 – 53   INKPRESSIO ECOLOGICA CAPPONT

Bona victòria, al final molts nervis, però una mes. A continuar treballant.

Equip dur al igual que la setmana passada, son jugadors mes fets que els nostres i amb el cos a cos es nota molt, per tant cal superar-lo amb rapides de cames i de mans. Avui ens ha sortit bastant be les dues coses. Tot i que al començament del partit ens han endossat un bon parcial (0 – 8) però al començament del quart període guanyàvem de 20 punts.

Després d’un inici decebedor, parcial de 0-8 a favor del Cappont, ens hem posat les piles hem treballat i hem fet un parcial de 13-0. Primer període 13 – 8, mal inici bon final.

Segon període 19 – 12 Balaguer, bona transició atac/ defensa, rapits, concentrats i pressionant, be, molt be.

Mitja part parcial de 32 – 20 contents però queda el mes complicat el tercer període (costa molt posar-hi, tant si es per guany com per derrota del parcial de la primera part) i el quart període. Som-hi.

Tercer període parcial de 18 – 17 Balaguer, sense tant encert de cara a cistella però amb les mateixes ganes i actitud.

Quart període parcial 13 – 16 Cappont, tot i el parcial el començament del Balaguer ha estat espectacular (10 – 0), després nervis i precipitació, al final hem tancat el partit.

La setmana que ve Torregrossa (primer classificat) dissabte a les 17,30 h, partit complicat que cal jugar, competir i si es pot guanyar-lo. Després “la castanyada”, alerta amb l’acompanyament líquid de les castanyes”.