Manyanet Reus – Q2 Consultors CB Balaguer

Manyanet Reus 62-63 Cudós Consultors CB Balaguer

Visita a la pista del Manyanet Reus, una pista sempre complicada amb un rival que de ben segur que no ens posaria les coses fàcils.

L’inici va ser esperançador, un joc fluid en atac i domini visitant, però tot i així la concentració a darrera no era la necessària, les del baix camp anotaven amb facilitat a base de contraatacs. Tot i el bon joc ofensiu, les de Reus seguien enganxades al marcador i s’arribava al descans amb un ajustat 29-31.

A la represa les granes mostrarien els seus millors minuts de joc, de res serviria la zona local plantejada, doncs un joc col·lectiu digne d’emmarcar, i una defensa blindada les duria a un màxim avantatge de 13 punts a manca de tres minuts per finalitzar el tercer període. Però a partir d’aquell moment, el Manyanet va pujar les línies defensives i a les visitants els va costar ajustar-se i anotar, fins al punts que les locals es situarien per sobre del marcador a manca de tres minuts per acabar el partit. En un final a cara o creu, l’encert dels tirs lliures i un triple sobre la botzina situaria el 62-63 final que ens dóna una valuosa victòria per encarar la següent jornada.

El proper dissabte rebem al Vedruna Carme Sabadell a les 18:30 al que serà el primer partit de la temporada al Primer d’Octubre.