SISVIAL CB. Balaguer “A” 68

C.E.B. Sant Jordi 74

Crònica

Derrota del Balaguer en el seu inici a 2a Catalana

El Sisvial Balaguer iniciava la seva participació a 2a catalana, una categoria recent aconseguida, a casa rebent el Club Esportiu de Bàsquet Sant Jordi de Rubí.

El partit no va començar bé per les aspiracions locals, on es van veure ràpidament superats pels visitants, i aquests van manar al marcador fins a la meitat del 2n quart, agafant una renda màxima de 12 punts 21-33.

Però els balaguerins, gràcies a la millora defensiva, aconseguien un parcial de 24-4 i donar el tomb al marcador anant a la mitja part amb el resultat de 45-37.

Tot semblava que els balaguerins ho tenien de cara per manar al marcador, però la manca d’encert i els errors en defensa van propiciar que els de Rubí, empatessin el marcador a 65 a falta de dos minuts per acabar el matx.

Final de cara creu on el Balaguer va cometre dos errors en atac regalant la pilota als visitants, i aquests no van perdonar. Al final, 68-74 i primera derrota de la temporada del Sisvial Balaguer que caldrà que aprengui dels errors per adaptar-se a la nova categoria.

Pròxim partit a la pista del Bàsquet Berga 3r classificat.