CB Balaguer – Pardinyes Lleida Groc

CB BALAGUER 68- 50 CB PARDINYES LLEIDA GROC.
Un bon primer quart on s’ha imposat la defensa de l’equip local li dóna una avantatge de 11 punts al conjunt balaguerí. El segon quart segueix amb la mateixa dinàmica, permeten així arribar al descans amb un marcador de 36 a 22.
En reprendre el joc, un Pardinyes molt treballador sumat a un Balaguer molt adormit permet a l’equip visitant fer un parcial de 0 – 12 que els torna a col·locar al partit. Després d’un temps mort l’equip local es torna a reactivar en defensa i li permet endur-se la victòria amb un marcador final de 68 – 50.
Primera victòria en l’inici de competició, on cal felicitar a l’equip Balaguerí pel seu treball defensiu i remarcar un mal percentatge en els tirs lliures que els pot fer patir en partits més ajustats