J9: Natural Òptics CB Balaguer – BC River Andorra

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342Natural Òptics CBBalaguer 49-62 BC River Andorra

El CBBalaguer, conscient de que havia de fer un bon partit per endur-se la victòria va sortir a pista a intentar donar el millor de si.

El partit començava bé per les locals, que gràcies a una bona defensa podien córrer i aconseguir cistelles fàcils, i en estàtic generaven bones opcions per poder anotar i les andorranes veien com la pressió a mitja pista era superada una vegada darrera l’altra. Finalment s’arribava amb un 17-14 al marcador. Aleshores l’Andorra va plantar la zona, i en uns moments de desconcert el Balaguer va encaixar un parcial de 2-13, tot i així va poder reaccionar, i amb uns últims dos minuts pletòrics (9-2) va aconseguir arribar al descans amb empat a 29.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica, amb la zona del River el Balaguer tenia certs problemes per atacar, però les pilotes recuperades i els ràpids contraatacs feien que pogués arribar al final de 3r període amb un esperançador 46-44. El partit va seguir igualat fins al minut 3 d’aquest període, on un Balaguer molt carregat de faltes va veure com s’expulsaven les dos màximes anotadores del partit, el Balaguer va baixar els braços i la zona i els sistemes ACB de l’Andorra es van imposar al bàsquet del cadet femení del CBBalaguer. Finalment, 49-62 per les andorranes.

Bon partit del Balaguer, que tot i perdre ha demostrat que té tan o més nivell que l’Andorra, però que per estils de joc, a hores d’ara, els resultats se’ls emporta l’equip dels pirineus.