J24: UE Sant Cugat – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297U.E.SANT CUGAT 2 79 – C.B.BALAGUER A 76

Els nois de Balaguer viatjaven a Sant Cugat, equip tercer per la cua, però encara amb opcions de sortir de la zona baixa, amb l’obligació de guanyar per confirmar la quasi salvació de la zona de play-out.

Però els de Sant Cugat estaven preparats per plantar cara i emportar-se el partit. Cosa que fou així a la primera part, on els locals van ficar 6 triples, amb una efectivitat altíssima, i una forta defensa, que els arbitres permetien, deixant molt alt el llistó de la duresa de les faltes. També s’hi sumava la defensa molt i molt tova dels balaguerins, que no podien frenar els seus atacs.

Amb aquest mal escenari pels balaguerins s’arribà al descans amb un desfavorable 49 a 35.

Però els balaguerins, no volien tirar la tovallola, i a poc a poc es van ficar a defensar més fort, i elevar el % d’encert de 6’25.  Això no va donar els seus resultats fins a falta de 1’30 minuts per la fi, els balaguerins es van posar per davant en el marcador per primera vegada en tot el partit, 76 a 75; però dos tirs lliures fallats per part del Balaguer, i dues faltes seguides d’aquests per aturar l’atac local va fer que el marcador acabés de 3 pels locals.

Mal partit dels balaguerins, que tot i aixó segueix tenint les opcions intactes d’acabar la lliga fora del play-out.