temp2013-2014 6 20131106 1210871923

CB Mollerussa 71

CB Balaguer’99 B 51

Crònica

Partit dolent, molt dolent, el que es va disputar el dissabte a Mollerussa. Al davant un rival que tenia ganes de demostrar que eren millors que al partit disputat a la 1a volta, i nosaltres mostrant un cop més la nostra pitjor versió.temp2013-2014 6 20131106 1210871923

Només va ser igualat al 1r quart, 10-9 en uns 10 minuts inicials amb molts errors per part dels dos equips, moltes pilotes perdudes i poc encert en el tir. A partir d’aquí els locals van anar prement l’accelerador per anar-se distanciant en el marcador, robant moltes pilotes i ficant la intensitat que li faltava al Balaguer. Nosaltres amb poca concentració, poques idees en atac i poques ganes en defensa, anàvem veure passar els minuts. Al 3r quart, amb un parcial pel Mollerussa de 17-3, l’equip va baixar els braços del tot, mostrant-se totalment irreconeixibles, res semblant a qualsevol altre partit.

Aquesta setmana ens enfrontem a casa contra el Torrefarrera, mirant d’oferir una imatge totalment diferent.