J9: Cappont – Gamma Farré CB Balaguer

Cappont 52 – Gamma Farré CB Balaguer 67

Partit decissiu per saber en quin grup estaria el Balaguer a la 2a fase, doncs tots dos equips es jugaven la 3a plaça en joc, amb el Cappont esperant donar la sorpresa com ja va fer el Pardinyes la setmana anterior.

El matx va començar molt igualat i amb tots dos equips anotant molt, els locals gràcies al joc interior i aun mal balanç defensiu dels visitants, i aquests gràcies a un bon joc d’equip en estàtic, 20-18 als 10 minuts de joc. Al 2n quart però es va canviar la cosa, els de Balaguer van millorar molt el balanç i controlaven millor les pilotes interiors, cedint només algun tir exterior i alguns rebots en atac, però sense baixar gens el ritme ofensiu, fet que els hi permetia remuntar i portar 7 punts de renda a la mitja part.

A la repressa més del mateix, amb el Balaguer intercanviant defensa en zona i individual i que no deixava estar còmode als de Cappont, que no trobaven la forma de fer cistelles, fent només 8 punts en tot el quart, mentre que els nostres continuaven amb encert i coherència en atac. A l’últim quart els locals van ficar 5 punts al primer minut que insinuaven una remuntada que els nostres no van permetre, estirant de nou la diferència fins a 20 punts a falta de 5 minuts per jugar, on la relaxació va permetre que els de casa retallessin una mica la diferència fins al 52-67 final.

D’aquí dues setmanes els júniors tanquem la 1a fase a casa contra el cuer del grup, el Torrefarrera.