J9: BONET CARS C. B. BALAGUER – C. B. CERVERA

BONET CARS C. B. BALAGUER 47 – C. B. CERVERA 27

Nova victòria del cadet femení del C. B. Balaguer en l’últim partit del campionat territorial, en el qual hem acabat en tercera posició, a falta d’una jornada en què descansem; fet que ens dóna la classficació per jugar les fases per tal d’accedir a la lliga interterritorial a la següent fase.

L’inici del matx fou marcat pel desencert de cara a cistella per part dels dos equips i la manca de defensa i concentració, això fou degut a que les jugadores locals van sortir al camp una mica confiades. El Cervera va aprofitar la situació per realitzar un bon segon quart, superant la dèbil defensa del Balaguer i anar al descans amb el partit obert pels dos equips (27 – 21).

A la segona meitat, les locals van reaccionar lleugerament, es va poder veure una altra actitud i moltes més ganes i agressivitat, de forma que amb un últim període on vam mostrar una versió molt millorada del nostre joc, vam augmentar distàncies a l’electrònic fins arribar a un resultat final de 47 – 27.

Properament, toca seguir entrenant per tal de competir al màxim les fases contra el C. B. Bellpuig, l’últim cap de setmana abans de les vacances de nadal.