J7: CN Tàrrega – Celler de l’Arnau CB Balaguer

CN Tàrrega 49 – Celler de l’Arnau CB Balaguer 73

Vuitena jornada pertanyent a la categoria Cadet Masculí de la província de Lleida que va enfrontar al CNTàrrega i al CBBalaguer.

El partit va tenir un inici on cap dels dos equips va tenir massa encert ofensivament però si van estar bé defensant la seva cistella, dada que corrobora el resultat del primer període (7-11). Al segon quart però, els visitants van aconseguir pujar el ritme ofensiu del partit i, sumat a la davallada defensiva del CNTàrrega, els de la capital de la Noguera van aconseguir marxar al descans amb 15 punts de ventatja (18-33). Tercer quart per oblidar dels granes, on es van deixar retallar tota la ventatja aconseguida per iniciar el darrer període a només 6 punts del rival. A temps però, el CBBalaguer va reaccionar i va realitzar un molt bon darrer quart (8-25) per deixar un resultat final al lluminós de 49-73.