J8: Torres de Segre – CB Balaguer

TORRES DE SEGRE 85 – 78 CB BALAGUER B

La defensa, la nostra assignatura pendent.

Partit distret, animat, en el que hem tingut de tot, molts punts, poca defensa, bons atacs, fins i tot un petit altercat (sens cap conseqüència per ningú).

Hem començat amb molt bon to, ficats al partit, això si, sense defensar ni nosaltres ni ells, primers deu minuts d’anar i tornar, amb 8 triples ficats (5 el Balaguer i 3 el Torres de Segre), parcial de 26-25 mots punts, amb un clar domini de l’atac per damunt de les defenses.

Segon període 20-11, tot i poder parar al seu jugador franquícia (per cert parat per un junior, Toni), no hem estat a l’altura, hem provat zones alternatives i tampoc han donat el fruit desitjat.

Mitja part 46 – 36, la diferencia es salvable, però no pot ser que ens facin tants punts, el ritme del marcador actual es de 92 punts uns i 72 els altres, el nostre potencial de cara a cistella no dona per aconseguir victòries amb marcadors tant alts, per tant cal defensar molt mes, les nostres opcions de victòria son reals amb marcadors entre 60 i 70 punts. Però un cop mes creiem amb les nostres possibilitats i per tant ho intentarem, avui encistellem amb facilitat.

Tercer període 18 – 22, igual que al segon quart hem parat al seu jugador mes destacat (també parat per un altre junior, Genis), bones sensacions, retallem les distancies, estem ficats en el partit, hi ha ganes.

Quart període 21 – 20, una petita interrupció del partit (petit altercat) encara ens posa més dins el partit, arribem al minut quatre (34 de joc) amb el marcador de 67-66 amb possessió de pilota i opcions de capgirar-lo, no ho fem i un parcial de 5-0 decanta la victòria del costat del Torres de Segre.

23 triples ficats (13 Balaguer, 10 Torres de Segre), no esta gents malament, be, felicitar als nois del Torres de Segre per la victòria i posarem un aprovat molt justet al àrbitre, que necessita millorar al igual que el Balaguer, aquest sobre tot en defensa.

Agrair un cop mes el compromís de la base del club en aquest cas els dos juniors Toni I Genis.