J8: Bonet Cars CB Balaguer – Cales Advocats CB Lleida Blanc

BONET CARS C. B. BALAGUER 40 – CALES ADVOCATS C. B. LLEIDA BLANC 69

Nova i esperada derrota del cadet femení al campionat territorial, aquest cop i de manera inusual, diumenge a la tarda al poliesportiu de Balaguer.

El partit, de forma sorprenent, va començar molt igualat, les jugadores locals van sortir al camp molt concentrades i amb l’objectiu de competir el major nombre de minuts possible, davant el segon classificat. Al segon període es va produir un gran canvi en la defensa del C. B. Lleida, la solidesa de les visitants a darrere va provocar moltes pèrdues de pilota per part de les balaguerines i sortides ràpides al contraatac, seguides de cistelles fàcils en contra, així com un colapse ofensiu que ens va portar al descans perdent de 19 (21 – 39).

A la represa, el partit ja estava molt decantat per l’equip visitant, el qual va seguir amb una pressió defensiva que no ens va deixar entrar a competir, a això es va sumar la manca d’encert en atac que propiciava l’augment progressiu de la diferència a l’electroònic. Malgrat aquest fet, no vàrem baixar en cap moment els braços i vam realitzar un bon últim quart que ens demostrava que quan no ens despistem, podem competir contra grans rivals de la lliga. Resultat final: 40 – 69. Toca treballar de cara a l’últim partit, la setmana vinent, que ens visita el Cervera.