J8: Flor de Vimbodi – Pardinyes Groc – Gamma Farré CB Balaguer

Flor de Vimbodi – Pardinyes Groc 40 Gamma Farré CB Balaguer 37

Sorpresa en la 8a jornada de lliga, i 3a derrota consecutiva del nostre equip que encara no ha guanyat en la 2a volta.

El partit va començar en la línea esperada, amb els de Balaguer molt ficats en el partit, movent bé la pilota i molt agressius en defensa. A diferència del partit d’anada, semblava que el control del rebot era nostre i que no hi hauria massa problemes per controlar el partit.

Al 2n quart els locals es van plantar amb una zona 3-2 que ja no abandonarien en tot el partit, i això va ficar en serioses dificultats als visitants. Tot i que als locals els hi costava anotar, la ferma defensa permetia apropar-se en el marcador; per part nostra, falta d’encert en el tir i molts errors en defensa que no permetien córrer el contratac. Tot i així 8 punts a favor a la mitja part.

A la reanudació, més del mateix, partit molt trabat, amb moltes pèrdues de pilota pels dos equips i molts errors. La zona i la intimidació dels pivots locals donaven bon resultat, i empataven el quart. Als últims 10 minuts desastre visitant, molt mal balanç defensiu que permetia anar-se apropant als de Pardinyes, mentre que en atac els tirs exteriors continuaven sense entrar. Semblava que els locals entraven al partit i així va ser, en els últims 7 minuts no hi va haver cap punt dels de Balaguer, mentre que poc a poc els de casa van anar anotant fins ficar-se pel davant en l’últim minut. Els nostres van tenir un parell de tirs per empatar i tot i els tirs lliures errats pels locals, no hi va haver manera de remuntar, i es va confirmar la derrota.