J9: CB Balaguer – CB Corbera

CB BALAGUER 72 – CB CORBERA 40

Vuitena victòria de la temporada del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. El rival, CB Corbera, equip aspirant a ocupar places capdavanteres al grup i un dels favorits per l’ascens. La idea era ofegar al nostre rival amb una defensa intensa del 1c1 i de les línies de passada i treure profit dels seus punts febles amb les nostres interiors jugant de cara. El resultat, un primer quart de 23 a 6 i un ritme elevadíssim de joc. El segon periode fou molt més igualatper assolir un clar 39 a 20 al descans. El tercer període va ser com el primer i un nou parcfial de 23 a 8 trencava definitivament el partit. Al darrer periode les diferències en l’electrònic es van mantenir. Malgrat els intens del Corbera per retallar les diferències ( amb zona, pressions etc) el ritme de les noies de la Noguera va ser superior i ens va permetre sumar una nova victòria.

El proper rival, el Súria, pista molt difícil, de mides reduïdes i amb un rival amb un estil de joc que dificulta el nostre.