J8: Segrevest CB Balaguer 50 – 44 Penya Fragatina

Segrevest CB Balaguer50 – 44 Peña Fragatina

Darrer partit de la primera volta, victòria després d’un partit irregular.

El primer quart s’iniciava amb poc encert per part dels dos equips, tot i això vam aconseguir un mínim avantatge, finalitzant aquest amb un baix marcador de 8-5.

El segon quart tenia una mica més de ritme però el desencert en atac i les múltiples pilotes perdudes van provocar que no aconseguíssim augmentar gaire la distància (21-17).

Després del descans, els dos equips vam fer un quart igualat en el qual vam aconseguir ficar més punt. Gran part dels punts de la Peña Fragatina provenia de pilotes perdudes nostres quan sortíem del camp defensiu.

L’últim quart s’iniciava amb un marcador ajustat (41-37) que seguiria quasi bé igual fins al final del partit. En aquest darrer període vam saber controlar la distància i no permetre que el rival ens remuntés.

Tot i la falta de ritme durant tot el partit, és el primer en què aconseguim dominar els quatre parcials del partit.

La setmana que ve rebem a l’Andorra a casa on esperem millorar el partit d’anada.