J10: Segrevest CB Balaguer 72 – 65 BC Morabanc Andorra A

Segrevest CB Balaguer 72 – 65 BC Morabanc Andorra A

Victòria en el primer partit de la segona volta.

Vam començar el primer quart concentrats i intensos però amb desencert ofensiu que, a poc a poc, vam anar millorant per finalitzar el període per davant al marcador per 4 punts (15-11).

El segon quart va estar caracteritzat per una gran quantitat de pilotes perdudes dels balaguerins que el Morabanc Andorra convertia en bàsquets fàcils. Arribàvem al descans amb un ajustat 23-25.

Durant la segona meitat vam saber minimitzar els errors i estar més durs en defensa, capturant rebots i saltant bé a les ajudes. A més, vam incrementar el nostre nivell ofensiu. Tot i això, el partit va necessitar un període extra per desempatar el resultat.

El Segrevest CB Balaguer va sortir conscienciat que aquest partit no se’ls podia escapar. Així doncs, vam aconseguir un parcial favorable amb dos triples seguits que ens permetia endur-nos aquest lluitat enfrontament (72-65).

D’aquí dues setmanes visitarem al Cappont, rival dur que per plantar-li cara necessitarem el treball i l’esforç de tots.