J11: Roca Borràs – Cappont 76 – 66 Segrevest CB Balaguer

Roca Borràs – Cappont 76 – 66Segrevest CB Balaguer

Derrota en el camp del Cappont en la segona jornada de la segona volta.

El partit s’iniciava amb un bon parcial nostre protagonitzat per contraatacs ràpids que ens feien estar davant del marcador. El Cappont es va saber sobreposar i ràpidament va igualar el marcador i va acabar el quart guanyant (21-15).

En el segon període manteníem el ritme anotador i retallàvem distàncies amb el rival però les múltiples errades defensives ens feien estar encara per darrere. Així doncs, arribaríem al descans amb només quatre punts de diferència (36-32).

Després del descans vam sortir molt actius i l’encert des de triple ens va fer remuntar el partit i acabar el període guanyant (45-47).

El darrer quart va estar caracteritzat per les múltiples faltes que vam cometre que ràpidament van provocar que els de Lleida anessin a la línia de tirs lliures. Vam mantenir el ritme ofensiu que portàvem fins ara però les errades en defensa van continuar, fet que va provocar la diferència final en el marcador (76-66).

Tanquem l’any amb una derrota després d’un partit competit de principi a fi. Iniciarem el 2017 amb ganes de seguir millorant i recuperant les baixes que tenim per poder disposar de tots els jugadors.