J7: Segrevest CB Balaguer 69 – 76 CB Cervera MobelLinea

Segrevest CB Balaguer 69 – 76 CB Cervera MobelLinea

El partit s’iniciava amb un quart molt igualat en què ambdós equips demostràvem un gran encert ofensiu (22-21).

Desprès d’aquest primer quart, el segon va ser clarament a favor del Cervera (12-21) on es va començar a veure quin seria el nostre gran problema durant tot l’enfrontament: el balanç defensiu. Gran part dels punts que vam encaixar van ser a causa de no fer un bon balanç i no córrer bé a darrera.

Passat el descans, tornàvem a pujar el nivell ofensiu però encara seguíem cometent els mateixos errors en defensa, fet que provocava l’alt marcador dels rivals (21-22).

Vam iniciar l’últim quart estant 10 punts a sota però amb la confiança que podríem remuntar i ens vam arribar a posar a 5 punts del Cervera. Tot i això, els esforços no van tenir la seva recompensa i vam acabar caient per 69-76.

Primera derrota a casa contra un molt bon rival però hem demostrat que podem plantar cara a qualsevol equip.