J8: CB Ramon Llull 54 – 64 Q2 Consultors CB Balaguer

CB Ramon Llull 54 – 64 Q2 Consultors CB Balaguer

Important victòria del sènior femení A del CB Balaguer, que milita al Campionat de Catalunya de 2a categoria. Partit amb dues cares molt diferenciades. Una 1a part amb clar domini de l’equip local que dominava l’electrònic i el ritme del partit enfront d’un CB Balaguer despistat i tendre en defensa que no jugava a l’alçada del que el partit requeria. Al descans 31 a 25 pel CB Ramon Llull. A la 2a part tot canviar i es va veure un equip sòlid defensivament i que sabia trobar els punts febles de l’equip rival en atac. ( 23 a 39) va ser el parcial dels 20 minuts darrers que demostren la superioritat de l’equip balaguerí a la 2a part.

El proper rival serà el Basquet Neus, partit de dificultat màxima i molt important per les aspiracions de l’equip.