J15: Masia Farré CB Balaguer B 41-66 CB Maquinària Ferro Bell-lloc

Masia Farré CB Balaguer B 41-66 CB Maquinària Ferro Bell-lloc

Derrota clara contra un dels grans de la lliga, un equip clarament superior al que ben just els hi vam poder plantar cara a estones.

Ja al 1r quart es veia la diferència entre els dos equips: els locals aconseguíem anotar amb cistelles molt complicades, i ells anotaven amb facilitat, gràcies a la seva qualitat en atac. Al 2n quart ja no entraven aquestes cistelles del principi, i ells treien molt rendiment de la seva forta pressió. 21-34 al descans, amb poques opcions de remuntar.

A la tornada vam plantar més cara que a l’inici, aconseguíem passar la pressió però l’atac era poc fluït; per sort però, la defensa nostra va ser molt més intensa que al principi. Tot i això, els visitants van aconseguir augmentar lleugerament la diferència en el marcador per endur-se la victòria amb claredat.