J18: BAC Agramunt 70-64 Masia Farré CB Balaguer B

BAC Agramunt 70-64 Masia Farré CB Balaguer B

Derrota en un partit avançat per la impossibilitat dels locals per disposar de la pista per Carnestoltes. Agramunt és un rival directe per la permanència, que ja ens havia guanyat a un amistós a pretemporada i en el partit de lliga de la 1a volta. Tot i així anàvem disposats a guanyar.

El partit va començar a favor nostre gràcies a l’encert en atac, però descuidant força la defensa. Els locals jugaven sempre amb molta intensitat i no baixaven el ritme, i al 2n quart ens van passar per sobre amb un 23-7 de parcial. En part gràcies al seu encert, i també als nombrosos errors del nostre equip. 40-28 a la mitja part, massa punts en contra per poder guanyar.

Tot i així vam fer un magnífic 3r quart, recuperant gran part del perdut al període anterior. La defensa va ser molt més intensa i els atacs més controlats, així aconseguim un 9-18 per nosaltres que ens ficava de nou al partit. A l’últim període molta igualtat pels dos costats, es podria haver decantat amb justícia per qualsevol dels dos equips, però l’Agramunt va gestionar millor els seus atacs en els últims instants.