J14: Sícoris 42-49 Masia Farré CB Balaguer B

Sícoris 42-49 Masia Farré CB Balaguer B

Victòria clau contra un rival directe per la salvació. Al partit d’anada, després d’una molt mala 2a part, el Sícoris es va endur la victòria, aquest cop va ser molt diferent.

El partit va començar fluix pels dos equips, molt bloquejats en atac, anotant amb moltes dificultats. 6-8 al 1r quart per un marcador de 19-16 a la mitja part; partit lleig de veure.

A la tornada en canvi, el Balaguer va sortir molt més ficat que els locals, fins a 5 triples en 10 minuts van donar un clar avantatge als visitants, que a més mostraven encara una sòlida defensa. Al últim quart, tots dos equips van anar a per la victòria, amb 40-42 a falta de 5 minuts per jugar; aquí però la nostra defensa va ser clau per guanyar el partit, fent un 2-7 de parcial per aconseguir el partit i l’average directe.