J13: CE Maristes Montserrat 52-63 Masia Farré CB Balaguer B

CE Maristes Montserrat 52-63 Masia Farré CB Balaguer B

Per fi va arribar la 2a victòria en l’últim partit de la 2a volta. Partit molt seriós, molt més que altres vegades, va ser una de les claus juntament amb l’encert exterior per aconseguir la victòria.

Bon inici de partit, on els de Maristes no tenien massa encert en el tir, tot i els nombrosos intents; per altra banda nosaltres trobàvem bones situacions per anotar, sense abusar de les situacions individuals com en altres ocasions. Aquest bon moment de forma va tindre el seu màxim resultat amb el 10-23 a mig 2n període. Aquí però, un bon Maristes que superava al contraatac i que es ficava les piles en defensa, aconseguia un parcial de 14-5 per gairebé igualar a la mitja part (26-28).

Tornada amb molt d’encert, en atac aconseguíem 4 triples en 7 minuts, mentre que en defensa, les alternances defensives ficaven en dificultats als locals. Ja en l’últim quart, un bona gestió del temps i de les possessions al principi, i la sort de cara al final, ens van donar una més que merescuda victòria que ens torna a ficar en la lluita per la salvació tot i les 2 victòries en 13 partits jugats. El proper partit és l’inici de la 2a volta, l’últim cap de setmana de gener a la pista del Sícoris.