J12: Masia Farré CB Balaguer B 54-73 CB Alpicat B

Masia Farré CB Balaguer B 54-73 CB Alpicat B

Partit molt competit aquesta setmana, contra un molt bon rival. Des de l’inici vam començar molt ficats en el partit, llàstima que això només passi contra els rivals forts; bon encert en atac, i sòlids en defensa tot i que costava molt parar el seu joc interior. Els primers 20 minuts van seguir la mateixa tònica: pressió incòmoda del rival que ens obligava a atacs ràpids i a dependre del nostre encert exterior. 30-33 a la mitja part.

A la represa l’Alpicat va seguir igual, castigant amb la pressió, ficant bones pilotes interiors i castigant les males ajudes en defensa. Nosaltres per altra banda, teníem poc equilibri ofensiu, depenent en excés de l’encert exterior, sense anotar pràcticament en contraatacs o en situacions dins de la zona contrària. Tot i això vam competir molt bé fins els últims 5 minuts, on vam baixar els braços i un parcial de 4-17 ens va donar una derrota més gran de la que realment mereixíem.