J9: Q2 CONSULTORS CB BALAGUER 55 – 40 BÀSQUET NEUS

Q2 CONSULTORS CB BALAGUER 55 – 40 BÀSQUET NEUS

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al Campionat de Catalunya de 2a categoria. Victòria important contra un rival que aspira a l’ascens i ocupa la part alta de la classificació. El partit va estar controlat en tot moment per les noies de La Noguera que al descans ja guanyaven per 22 punts de diferència i al final del 3r període assolia una màxima renda de 29 punts.

El darrer quart, el Bàsquet Neus va continuar treballant i mai va deixar de lluitar i va aconseguir retallar les diferències fins al 55 a 40 final. Cal destacar que els darrers minuts de l’encontre van coincidir a la posta 5 jugadores de la casa fetes a la nostra base, destacant els minuts i la experiència de les 3 júniors que entrenament a entrenament ajuden a l’equip a créixer mica en mica.