J8: CB Cappont – CB Balaguer

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923Cappont’99 72 – CB Balaguer’99 B 65

Els cadet de 1r any del club va mostrar aquest cop una imatge molt diferent a la de la setmana passada, tot i que el rival que tenien al davant aquest cop, era a priori més difícil.

L’equip local va marxar als 5 minuts de joc amb un parcial d’11-2 a favor, i va saber mantenir aquesta renda al voltant dels 10-15 punts durant la resta del partit, tot i això els visitants no es van rendir mai, exhibint un joc dinàmic en tot moment i amb una defensa més agresiva que altres cops. Al 1r quart però un dels 8 jugadors, l’Oriol, va patir una torta al turmell que el va deixar fora per la resta del partit, i amb 7 jugadors només, la superioritat física del Cappont va ser evident.

Tot i això, a l’últim quart, i amb 64-45 al marcador faltant 7 minuts per acabar, el Balaguer va treure forces d’on semblava que no en quedaven i amb un parcial de 5-16 en 5 minuts, va entrar als últims 2 minuts de partit amb tan sols 8 punts de diferència al marcador; tot i que no va es poder consumar la remuntada, l’equip ho va intentar fins a l’últim segon.

La setmana vinent es juga al pavelló de la Inpacsa, el dissabte a les 9:30 contra el líder del grup, el CB Balàfia.