J11: CB Balaguer – CB Cerdanyola

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 67 – CB TANINO CERDANYOLA B 63

Els de Cerdanyola visitaven Balaguer millor posicionats a la taula que els locals.

Els 6 primers minuts del partit foren de control absolut del Balaguer, amb un parcial demolidor de 19 a 6; però els visitants, ràpid es van posar a treballar, i van retallar aquest parcial, amb un altre de 2 a 12.

A partir d’aquí, es va veure clar que seria un partit dur i complicat si els balaguerins volien endur-se la necessitada victòria que els allunyaria una mica de les últimes places.

A la represa, tot i l’esforç local, els de Cerdanyola van aconseguir doblegar la defensa del Balaguer, amb un encert molt elevat de tir, i amb nombroses segones opcions al rebot, fet que coincidia amb un molt mal moment de joc dels locals, que donaven moltíssimes facilitats als atacants de fora.

Amb aquesta mala dinàmica s’arribà a falta de 7 minuts per la fi del partit amb un marcador poc alentidor pels balaguerins de 42 a 57; però a partir d’aquest moment, els jugadors de Balaguer, es van creure que podien i havien de remuntar el partit i així ho van fer; amb un gran encert dels jugadors exteriors desde 6’25, 3 triples en aquest període, i una excel·lent tasca en defensa del rebot i de l’1*1, van anular el seu atac i van aconseguir un parcial de 25 a 6 que els va donar la victòria, tant important per seguir escalant posicions.

Amb aquesta els nois del Balaguer es situen en 11ena posició, quasi fora del play-out.