J10: CB Calaf – CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606CB CALAF 37 – CB BALAGUER 48

Desena victòria de la temporada del sènior femení que milita al Campionat de Catalunya de segona categoria. Sense cap mena de dubte, el pitjor partit de la campanya per les noies del CB Balaguer, que es van veure superades per la il·lusió i el treball de les jugadores locals.

Primer quart igualat que finalitza amb un 5 – 9 per les visitants, i segon període de clar color local, que va imposar-se en tots els aspectes del joc per un contundent 16 – 5 per col·locar un preocupant 21 a 14 al descans. Als vestidors parlem, i decidim millorar la nostra predisposició. El resultats un important 6 a 14 que ens dona avantatge a l’electrònic. Al darrer quart aconseguim ampliar el marge 10 a 20 per situar el 37 a 48 final.

La situació a la taula és immillorable, els rivals, conscients de la nostra posició afronten cada partit amb una motivació extra. Si l’equip no és capaç d’assumir aquesta situació i ficar el màxim sentit en cada detall del joc, cada cop tindrem més problemes per tirar endavant els partits.

La setmana vinent ens visita un dels favorits de la competició, BF Cornellà. Per tant, màxima dificultat que cal afrontar amb una gran setmana d’entrenaments.