J8: CB Balaguer – CB Cervera

CB Balaguer 68 – 66 CB Cervera Mobel Linea Verd

Un altre cop victòria (a veure si ens hi acostumarem)

Avui toca felicitar als nois de Balaguer, moltes felicitats per la victòria.

Partit amb moltes incidències, en primer lloc el partit es tenia que aplaçar pel temps (neu), en segon lloc no podem jugar al poliesportiu per “goteres”, en tercer lloc juguem a Inpacsa (pavelló alternatiu), en quart lloc comencem el partit fatal (freds, intensitat zero, encert zero……..) sort que a la segona part ho adrecem una mica, i en cinquè lloc (el millor) el resultat guanyem en l’últim segon d’un triple “apustuflan”.

El devenir del partit ha estat “fosc” com el temps en els dos primers períodes i amb força llum els altres dos quarts, el primer parcial 08-18 totalment del Cervera, bloquejant i fent les continuacions força be i sobre tot agafant els rebots (nosaltres molt desencertats) i surtin al contraatac també molt be. La nostra defensa per “emmarcar-la”.

El segon període, parcial de 19-19 empat, mes encert per la nostra part i fent canvis en defensa els hem posat moltes mes dificultats. Sense “brillo” però millorant.

Mitja part parcial de 27-37, teníem que millorar, no podíem de cap de les maneres perdre el partit, ves per on, avui la “NO” xerradeta de la mitja part ha fet efecte, el que son les coses, viure per veure.

Tercer període parcial de 17-12, la “maquinaria” sembla mes ben engreixada, premem les dents, DEFENSEM més i millor, les faltes ens comencen a passar factura.

Quart període parcial de 24-17, molt carregats de faltes personals arribem justet al final del partit, marcador Balaguer 63-66 Cervera minut 10, dos tirs lliures convertits ajusten mes el marcador 65-66, atac de Cervera bona defensa del Balaguer i pèrdua de pilota per part dels nois del Cervera, traiem de banda fem un atac molt mal executat, però a falta de tres o quatre segons “se’ns apareix la Verge”, triple guanyador i partit al sac, marcador final Balaguer 68-66 Cervera.

He felicitat als jugadors per la victòria, però no puc dir el mateix del partit, de totes maneres se que treballarem per intentar millorar i poder felicitar-vos per les victòries i pels partits fets.