J18: CB Bell-lloc – Bonet Cars CB Balaguer

CB Bell-lloc 36 – 53 Bonet Cars CB Balaguer

El Balaguer era conscient que hauria de treballar de valent per emportar-se la victòria contra un equip que proposaria un partit travat.
El Bell-lloc va mostrar les seves intencions començant manant al marcador, mentre un Balaguer restava expectant, amb una defensa tova i un ritme insuficient per trencar la zona local. Però després de veure’s amb l’aigua al coll les visitants van prémer l’accelerador, amb una defensa molt seriosa i uns atacs ràpids, aconseguien marxar al descans amb un 21-31 al marcador, causat gràcies en gran part al parcial de 8-18 del 2n període.

A la represa el Balaguer conscient de la importància de la sortida va pujar el ritme defensiu i amb un 3r període gairebé perfecte va aconseguir un parcial de 2-17 que faria que s’arribés a l’inici de l’últim període 23-48. Aleshores, una relaxació excessiva va provocar un parcial de 13-5 per les locals, retallant 8 punts la diferència. Finalment el resultat va ésser de 36 – 53 per les balaguerines, que sumen la 9a victòria de la temporada.

Hem de ser conscients de les dues cares mostrades, i mica en mica reduir en temps la nostra cara menys efectiva i que els minuts de qualitat siguin durant 40 minuts, que és el que ens permetrà estar o no estar competint contra els equips punters del grup.