J6: CB Pardinyes – Natural Òptics CB Balaguer

Flor Vimbodi CB Pardinyes Negre 54 – 70 Natural Optics CB Balaguer

Partit ajustat, molt més del que indica el marcador, el jugat aquest passat diumenge contra un dels cuers del grup.

El matx va començar amb clar domini visitant, que s’imposava amb la seva superioritat dins de la zona, tot i que els locals aguantaven molt bé amb un gran encert exterior, amb 2 triples en els primers 10 minuts. El següents 10 minuts van seguir més o menys igual, bon encert de fora del Pardinyes i domini de la zona del Balaguer, que perdonava moltes cistelles fàcils, mentre que en defensa era massa permissiu en l’un contra un, permetent llançar als rivals amb comoditat.

La 2a part va començar amb un fort Pardinyes que va fer un 11-0 de parcial per ficar-li la por al cos als visitants, que continuaven jugant amb por a l’error, molt insegurs i fallant moltes cistelles fàcils, mentre que en defensa continuaven massa tous, davant de la forta intensitat dels locals. Al final els de Balaguer van saber imposar la seva superioritat física, tot i que la diferència hagués estat molt més gran de no haver fallat moltes cistelles sols i degut també al poc encert en els tirs lliures amb només 8 transformats de 35 intents.