J7: Natural Òptics CB Balaguer – CB Balàfia

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736NATURAL OPTICS C. B. BALAGUER 53 – C. B. BALAFIA 27

El CB Balaguer sumava el passat dissabte al matí, la segona victòria a la segona fase del campionat territorial infantil femení derrotant el C. B. Balafia.

Les jugadores locals sortien a pista molt adormides, poc concentrades i gens agressives de cara a cistella ni en defensa; això va permetre al Balafia dur el ritme de partit durant els dos primers períodes, amb baixa anotació i joc precipitat. Semblava que a partir del tercer període les nostres infantils es posaven les piles i començaven a mirar cistella amb convicció, tot augmentant la solidesa en defensa; el resultat a la mitja part era de 8 punts a favor però amb la sensació d’haver de patir durant els vint minuts restants.

A la represa, la dinàmica dels dos equips va canviar dràsticament, les balaguerines van aconseguir robar pilotes i sortir al contraatac fàcilment, i poc a poc, van anar eixamplant les diferències a l’electrònic, que al final del partit marcava un clar resultat a favor: 53 – 27, poc representatiu del que es va haver de sofrir durant almenys 20 minuts.

Victòria merescuda en un dia on hi havia tres baixes molt importants, vam aconseguir sobreposar-nos al cansament realitzant un gran esforç per part de tot l’equip.