J3: Sedis Cloustek – CB Balaguer

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573 SEDIS CLOUSTEK 59   – CB BALAGUER 47

Tant sols 10 minuts

Avui tot i les absències, teníem i podíem guanyar el partit davant els nois de la Seu d’Urgell.

El primer quart amb un parcial de 06-21 totalment dominat pels nois del Balaguer, no feia preveure la davallada dels 30 minuts següents.

Segon període parcial de 21-06 aquí cal dir que una tècnica inexistent al nostre jugador Soldevila al minut 1 d’aquest període ha estat determinant per rebre el parcial encaixat. Ni temps mort ni canvis (pocs per falta d’efectius) han estat suficients per redreçar el joc del nostre equip.

Mitja part tornem a començar empat a 27.

Tercer període parcial de 19-11 de res ha servit el sermonet de rigor a la mitja part, no érem els mateixos que havíem començat el partit, estàvem totalment fora del partit, no corríem, no fèiem córrer la pilota, no defensàvem, no no no no no, tot negatiu.

Quart període parcial de 13-09, si no teníem prous problemes, en una jugada desgraciada se’ns ha fet mal un altre jugador, junt amb les absències i d’altres jugadors tocats, els resultat final ha estat de menys 12.

Be, un altra derrota, tot i lo comentat crec que ens falta treballar molt mes, vist lo vist amb lo fet fins ara no podem competir els 40 minuts, el dia de Sicoris ens va passar el mateix. Per tant treball treball i mes treball, ganes ganes i mes ganes.

La setmana que ve ens enfrontem al Pardinyes dissabte a les 11,00 hores al poliesportiu, segur que guanyarem, però de res val una de freda i una de calenta, si volem ser dels primers del nostre grup cal aplicar-nos molt mes, aquí ningú regala res.